BodyWise Trainingen

 

Een traumatische gebeurtenis heeft invloed op beweging, aarding, energie, contact met je lichaam en contact met je omgeving en anderen.

  

Hervonden Lichaam

In deze training staat het lichaam centraal. Het is een training waarin we ons richten op het terugwinnen van verloren gegane kwaliteiten zoals ontspanning in het lichaam, overgave aan de grond, meer beweeglijkheid in het gehele lichaam, meer contact met het hele lichaam, meer gevoel van begrenzing

 

Bijeenkomsten: 6x, bijeenkomsten van 2 uur. 

Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers

Deelname na intake.

 

 

Kwaliteit in Contact

In deze training staat contact centraal. Contact met jezelf, je omgeving en de mensen om je heen. Veel mensen hebben een trauma opgelopen in contact met andere mensen. Ze hebben je in de steek gelaten, ze hebben je vertrouwen beschaamd, ze zijn over je grenzen gegaan. Het kan zijn dat je daardoor angstig bent geworden voor contact, op je hoede, wantrouwend.

Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je het moeilijk vindt andere mensen dichtbij te laten komen, ze te vertrouwen, je te laten steunen, support te vragen.

 

In deze training gaan we met lichaamsgerichte oefeningen werken aan deze thema’s, oefenen van situaties die je normaal uit de weg zou gaan, uit wisselen over ervaringen.

We doen dit met respect voor ieders mogelijkheden en grenzen.

 

Ervaring leert dat deelnemers in deze groep kunnen oefenen met nieuwe patronen, zich gesteund weten door de andere deelnemers en met de ervaring uit de groep werkelijk andere stappen kunnen zetten in het dagelijkse leven.

 

Bijeenkomsten:

Basis: 5x, Verdiepend: 5x, bijeenkomsten van 2,5 uur.

 

Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers.

Deelname na intake.

 

 

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Heb je interesse, stuur een mail naar anneke@centrumbodywise.nl.

 

centrum bodywise

BODYWISE

 CENTRUM VOOR TRAUMATHERAPIE

Wat kan ons Centrum voor jou betekenen? 

 

In ons Centrum voor Traumatherapie (Somatic Experiencing) kun je terecht voor individuele therapie en je kunt deelnemen aan één van onze trainingen in een groep.

 

De basis van ons werk is een  diep vertrouwen in de levenskracht die in ons aanwezig is en de zoektocht naar heling en genezing richting geeft.

 

Hoe groot het trauma ook geweest is en hoe geïsoleerd we ook geraakt zijn, wij geloven dat in ieder van ons een beweging naar verbinding en heling aanwezig is.    

 

Trainingen Centrum Bodywise

 Anneke Smits & Petra van Os

" Ik vraag je ten diepste om geduldig te zijn naar alles dat onopgelost is in je hart, en om alle vragen lief te hebben als gesloten kamers. "

 

Rainer Maria Rilke